En ledig dag!

Varför har jag aldrig tagit en ledig dag mitt i veckan förut? Det här känns ju underbart!

Idag ska jag träffa Leons ägare. Vi ska titta på filmerna på min ridning ihop så att hon både får godkänna dem och tipsa/hjälpa mig framåt. 

Därefter ska jag och Denise på lakrits- och glassfestival (!) och kvällen avslutas på ridskolan.

Blir helt enkelt en annorlunda och kul dag!

10 tankar på “En ledig dag!

  1. Men gud jag dör av avundsjuka!! Laktrits är det godaste som finns!! Hoppas mötet med Leon ägare går bra. Kan inte tro något annat än att hon är nöjd men lite feedback är ju aldrig fel =)
    Ha en härlig dag och provsmaka åt mig också!! Kram

    Gilla

  2. Hej, låter som en supermysig dag, sol har du dessutom, underbart! Jag ska till stallet först imorgon, får se om min ponny vill träffa sin matte (jag var super elektrisk sist 😦 och gav henne ofrivililgt massa stötar när hon skull få godis efter ett fint träningspass (mark-pass)). Stackars Brumman :(, hon tog tillslut skeptiskt emot en morotsbit i hagen och flydde. Men med lite normal samvaro imorgon bör det vara borta…. Hästar ÄR mindfullness, och vill man ha en fin relation med lyhördhet och finlir krävs 100% närvaro/mindfullness från oss människor. En win-win helt enkelt :).

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s