Svar på frågestunden – del 1

 

Tack Jessie för dina frågor! 

Favorithäst: Gud så svårt! Jag har nog träffat/sett/ridit för få raser för att avgöra detta men jag älskar ju stora vackra halvblod. Kickis lusitanos i Portugal var också fantastiska. Jag gillar verkligen islänningar också. Och så Leon som är arab… Ja, som ni märker är jag inte särskilt nischad 😉 

Färgmässigt gillar jag fuxar, svarta hästar och isabellfärgade mest. Viktigast för mig är nog ridbarheten och temperamentet. Utseendet är sekundärt men visst älskar jag ståtliga hästar med långa vackra manar a la sagohäst 😉

  

Vackra Jimmy och jag i Portugal

Jobba med hästar: Oj, jag har faktiskt aldrig reflekterat över att det skulle kunna gå. Jag vet inte. Jag tror det oftast är ett mycket tungt jobb med långa dagar och oregelbundna tider. Jag trivs också väldigt bra med mitt jobb som marknadsförare. Drömmen skulle väl kanske vara att kunna jobba deltid på ett kontor/med det jag gör nu och sedan jobba resten av tiden med sitt intresse – men det är nog svårt att få till i verkligheten.

Berätta gärna om era favorithästar och om ni jobbar med hästar (eller drömmer om det)!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close