Jag ska bli en löpare

Jo, faktiskt. För nu har jag ju köpt nya löparskor! Jag har dragit ihop ett gäng vänner med vänner som ska springa Vårruset ihop den 25 maj. Det är ju faltiskt inte så långt kvar tills dess så det blir till att dra på sig de där dojjorna pronto och ge sig ut!

Gillar ni att springa? Och ska ni delta i något lopp i år? 

 

Mina snabba (hoppas jag ;)) Asics Gel-Kayano 21.

Kategorier allmänt

6 reaktioner till “Jag ska bli en löpare

 1. Coola! Jag ska springa en halvmara i Amsterdam i oktober. Tur att det är långt kvar för just nu springer jag typ ingenting. Men snart så.. 😉

  Gilla

  1. HALVMARA?! Du måste vara galen! Men häftigt att du klarar att springa så långt 🙂 Jag gillar egentligen inte att springa, det längsta jag pallat är en mil.

   Gilla

   1. En mil är inte dåligt!! Inte många som fixar det =) Jag gillar INTE att springa men jag gör det ändå. Har haft en lång paus men jag ska ta upp det nu i veckan igen. Konditionen är usel men jag vet att det går snabbt att jobba upp den igen bara man kommer igång. Någon mil blir det nog inte tal om på länge…

    Gilla

   2. Samma här. Hatar det men det är förbaskat bra träning. Som spinning som jag också avskyr. Men det är bara att kämpa på. Jag hejar på dig. På oss! 🙂

    Gilla

   3. Har inte klarat den ännu 😉 Har som längst sprungit lopp på 10km och ville ha en större utmaning. Med mitt vardsgsliv just nu med två små och massa jobb så funkar inte gym och fasta tider. Men springa, det kan man ju göra när som helst. Men just nu är jag låååångt ifrån den kondisen 🙂
    Hoppas springa med en kompis som håller samma tempo som mig och vi sprang 8-9kg ganska otränade i sommar utan att det kändes speciellt jobbigt, så vältränade ska vi klara av en halvmara. 🙂 Hoppas jag!

    Gilla

   4. Det låter som du har en väldigt hög lägstanivå så du kommer nog klara det galant tror jag!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close