Leon ska flytta

150308m

Jag har inte velat skriva något om detta förrän allt var klart med både det gamla och det nya stallet – men nu äntligen kan jag!  Den 1 juni flyttar Leon! Han kommer fortsatt stå söder om Stockholm men liiite närmre stan (ca 25 minuter med bil istället för 30 ;-)). Bäst av allt är att det nya stallet har en riktig toalett. Och *trumvirvel* – ridhus!

Utöver ridhus och toa finns det tre stallbyggnader, en stor ridvolt, en sjö precis nedanför hagen och fina ridvägar (vad vi har hört i alla fall). Det kommer både hopp- och dressyrtränare till gården varje vecka och ridhuset disponeras enbart av dem som står där, så ingen ridskola eller så. Åh, jag längtar så och hoppas innerligt att det blir så bra som jag och Leons ägare önskat oss!

11 tankar på “Leon ska flytta

 1. Det låter som om det kommer att bli hur bra som helst! 😀

  sv: Nej, ännu finns inget ridhus.. det har börjat att byggas ihop på fabriken och kommer stå monterat och klart senast till midsommar! 😀

  Gilla

 2. Va lyx med ridhus! 🙂

  Jag kommer ha en foderhäst i sommar, det ska bli så roligt! så jag tänkte be dig om lite rid övningar? Jag hittar alltid bara avancerade övningar o du är så bra på att förklara o vi båda är ju nybörjare 🙂

  Gilla

 3. Vad kul!! Låter ju perfekt för dig, då skulle jag nog skippa ridskolan om du får såna här möjligheter.
  Kommer gärna och hälsar på så småningom 🙂 Nyfiken på var nya stallet ligger 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s