Påskträning

Igår snörade jag på mig mina nya löpdojjor för en powerwalk längs Årstaviken. Det var superhärligt, väldigt lite folk och en massa andpar som gungade fram längs vägen. Det hade haglat bara en stund innan men när jag gick ut sken solen (snacka om aprilväder!).

   

 

Jag lyssnade på Alex & Sigges podd, njöt av utsikten och bara kände energinivån höjas. Jag blev så peppad att jag faktiskt sprang någon kilometer! Skönt att äntligen ha kommit igång med träningen! Nu gäller det bara att fortsätta 😉

Nu är vi på väg ut till mins föräldrar för påskmiddag. Har inte ätit sedan i morse (har varit i stallet emellan) så det ska bli riktigt gott med mat!

Kram på er alla!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close