Kvällspromenad

Igår efter jobbet åkte jag ut till stallet för att titta till Leon. Han hade gyttjebadat igen så det blev en snabbrykt för att få bort leran och sedan tog jag ut honom på en liten promenad. Vi gick i en halvtimme ungefär och sedan övade vi lite på volten, han är nu superduktig på att följa mig i skritt och trav och det gick även att få honom att galoppera – men då blev han lite för pigg för att det ska kännas bra på bara grimskaftsavstånd 😉

Jag vill verkligen lära mig att longera!

Ikväll åker jag ut till stallet igen men då blir det nog ridning. Vi hörs senare!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s