Ännu en tidig morgon

 

 

05:03 är klockan och jag sitter i en taxi på väg till Arlanda. Jag sade hejdå till Leon igår morse (ni ska självklart få en update från söndag och måndag inom kort) och lämnade Sintra till min moster igår kväll. Nu vill jag helst bara sova men tills jag sitter på planet ska jag ta tillfället i akt att gå igenom era kommentarer!

Hoppas ni får en superhärlig tisdag!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close