Söndagskvällsnöje

  

Eller nöje och nöje. Söndagskvällsmåste kanske… 😉

Kategorier allmänt

3 reaktioner till “Söndagskvällsnöje

 1. Haha ser inte ett dugg roligt ut .. 🙂 Men det är skönt när det är gjort!

  sv: Ja vi hade det helt fantastiskt i barcelona! 😀

  Gilla

 2. å, det här påminner mig om alla mina år som hästnörd när jag bodde i centrala Malmö i lägenhet… sååååå mycket lättare nu när man bor på landet 🙂 Men samtidigt hade jag nog rätt mkt bättre ordning, nysmorda skor osv när jag bodde i stan.. haha!

  Gilla

  1. Kan tänka mig det! Tidigare bodde vi i närförort och huset hade en gemensam trädgård och sådär, då kunde man ju fixa med sånt här ute men nu blir det papper över halva golvet och man försöker att inte skita ner 😉

   Jag måste ju vara ärlig och säga att det här är tredje gången jag smörjer mina ridskor sedan jag började rida i december 2013… Så det var på tiden, haha!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close