En bild från gårdagen

Eftersom det var jag som stod bakom kameran under hela kvällen så fastnade jag inte själv på bild. Men en bild blev det i alla fall (om ingen har fotat mig i smyg då så klart) och så här såg vi ut igår!

isabella andreas webb

Det kanske inte syns så bra på bilden men klänningens knalliga färg kräver att man är lite brun så jag har smörjt mig med brun-utan-sol hela veckan och det blev faktiskt riktigt snyggt! Känner mig så mycket piggare och fräschare med lite färg. Så ett hett tips är Doves brun-utan-sol. Funkar prima! Jag blir, trots att jag är halvportugis och har mörkt hår, inte alls särskilt brun så det är ingen idé för mig att ens försöka få färg i solen egentligen. Det här är ju dessutom mycket bättre för huden! Jag kommer bli storkonsument, haha!

Nu ska jag klippa ihop en liten video till er. Minns ni att Leons ägare var med i stallet för några veckor sedan? Hon filmade några snuttar som jag nu har fått och tänkte visa er. Kommer senare ikväll!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “En bild från gårdagen

  1. Wow så snygga ni är! 😀

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close