Trav på volten

Här kommer en liten filmsnutt på när jag och Leon travar. Leons ägare är den som filmar och hon coachar oss lite men vill inte höras på film så därav musiken. Som ni ser så var Leons ganska het den här dagen (som alla dagar den senaste tiden ;-)) och ville gärna springa på men jag tycker att det ser gaska trevligt ut ändå.

Vad tycker ni?

Annons

5 reaktioner till “Trav på volten

 1. Vilken skillnad det är att se dig rida Leon och sedan ridskolehästar. Jag hoppas absolut inte du tar illa upp för jag menar bara väl, men så är det ju när man rider en häst och lär känna den. Det är ju därför det är så svårt att rida ridskolehästar egentligen då man knappt hinner lära känna dem plus att det är många tätare som rider dem. Du har ett helt annat sätt när du rider honom och jag tror att ni två kommer utvecklas väldigt bra tillsammans om du nu bestämmer dig för att satsa på privatlektioner med honom. Han går i mycket bättre form och ser väldigt pigg och alert ut!

  Gilla

 2. Men oj vilken skillnad på din ridning! Superbra ju 🙂 Angående det inlägg du skrev tidigare så tror jag du skulle få ut otroligt mycket mer på att satsa på privatlektioner på Leon, han verkar ju vara en klippa, så du skulle säkert kunna lära dig massor ganska fort.
  Jag själv har utvecklats väldigt mycket och ändå ganska så fort med hjälp av bra tränare. I höstas så var jag helt säker på att jag inte kunde hoppa, och hade knappt hoppat nånting alls. Efter några månader så hoppar jag nu bana på nästan en meter med min häst som var ung och helt grön i hoppningen när vi började. Nu var inte det här menat att låta skrytsamt utan jag vill bara säga att det går, och det går framför allt mycket fortare med en bra tränare.

  Jag skulle behöva en medryttare till min gamla häst, men det är så himla svårt att hitta nån. Önskar att jag kunde hitta nån som var lika ambitiös som dig 🙂

  Gilla

  1. Tack så mycket! Åh jag hoppas verkligen att det blir så som du beskriver! Och vad häftigt att du kan hoppa en hel bana på lite höjd! Supercoolt ju, heja heja!

   Har du annonserat efter medryttare? Jag hittade Leon på medryttare.nu eller hästnet (minns inte vilket men var inne på båda flera ggr om dagen och letade ;)) Håller tummarna för att du hittat din perfekta medryttare snart!

   Gilla

 3. Det ser jättebra ut! Mycket bättre form på Leon. Känner du skillnaden när han trampar under sig och blir bärig i ryggen? Tycker att det är bra att du rider honom med sätet och skänklar och inte drar och sliter honom i munnen för att han ska böja på nacken. Bra jobbat!!

  Gilla

  1. Tack! Tyvärr kommer jag inte dit utan hjälp/coachning (än) men jag känner absolut skillnad!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close