En söndagslördag

  

Hörrni, vilken lyx med långhelg! Igår träffade jag en av mina kompisdejter igen, vi tog en löprunda (jajjemen!) och åt supergod lunch ihop. Sedan slöade vi i hennes soffa tills jag drog mig hemåt och så kom Hanna över. Vi köpte thaimat, drack lite vin och pratade om allt och inget som vanligt.

Nu ska jag strax bege mig mot stallet för att mysa och rida Leon och sedan ta hand om insläppet (puh!).

Wish me luck 🙂

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close