Internetfritt och bönpasta

  

Vi har fortfarande (ofrivilligt) internettfritt här hemma. Vår router kraschade och nu väntar vi på en ny. Jag har bilder från helgen redo på datorn men jag kan inte posta några inlägg så ni får hålla ut lite till.

Efter att regnet fullkomligt öst ner både igår och idag över stan så lättade molnen lagom till arbetsdagen var slut. Jag tog en rask promenad (aka powerwalk) längs med mitt favoritstråk Årstaviken och lyssnade på Alex & Sigges podd. Blev på riktigt gott humör! Vad annars när man möts av dessa vyer?

   

 

Väl hemma överraskade jag mig själv med att slänga ihop en veggorätt (!!). Snabbt, gott och enkelt. Och rätt så nyttigt tror jag. Broccoli, bönpasta, fetaost, oliver och svartpeppar. Det var allt!

Har ni testat bönpasta? Det luktade sådär när jag slängde i det i kastrullen men smakade rätt likt vanlig pasta och betydligt bätte näringssammansättning. Kul med ett gott och nyttigt alternativ!

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Internetfritt och bönpasta

 1. Här är det aldrig internetfritt, om routern är död så delar jag uppkopplingen från mobilen med datorn. 🙂 Superlätt på mac, men jag förstår att alla kanske inte är datornördar som jag, hehe 😉

  Gilla

  1. Tyvärr har min käre sambo kopplat bort möjligheten att surfa trådlöst från datorn då den får tuppjuck då. Det är normalt superenkelt på PC också, förutom just vår dator då 😉

   Gilla

 2. Men vad tusan då! Jag som vill se bilder! 🙂

  Gilla

  1. I know…. Patience my darling… 😉

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close