Soffläge och betesplaner

 
Jösses vad trött jag är! Gick upp tidigt och tog en 9 km powerwalk innan jobbet och jag kan knappt hålla ögonen öppna nu. Dags för en sista promenad med Sintra och sen sovdags!

Idag fick jag veta att Leon ska flytta till betet på lördag. Det ligger längre bort och jag har ingen aning vad som finns där förutom gott gräs så vi får se hur mycket jag kommer kunna rida i sommar. Lite trist nu när han precis flyttat till nya stallet och vi skulle komma igång. Det är ju nu när vädret är somrigt som man vill kunna rida som mest! Men samtidigt blir det såklart underbart för Leon.

Lite tudelat helt enkelt. Hur gör ni på sommaren? 

Kategorier allmänt

En reaktion till “Soffläge och betesplaner

  1. Åh vad tråkigt för dig – men härligt för Leon! Hoppas ni kommer kunna rida någorlunda iallafall! 🙂 Jag hade aldrig Flingan riktigt på bete, ville kunna rida under sommaren, men han fick ändå gå i sommarhage med massor med gräs. Den längre viloperioden lade jag alltid på vinterhalvåret när det ändå inte var lika roligt att rida.. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close