Jag vet inte var jag ska börja = fråga vad du vill!

Peppra mig med alla tänkbara frågor så ska jag svara så gott jag kan snabbast möjligt, ok?

Men nu ska jag först iväg och käka ”äkta” kinamat! Mums!

2 tankar på “Jag vet inte var jag ska börja = fråga vad du vill!

  1. Kul att du är,tillbaka på hästryggen och med bloggen! Som vuxen nybörjare har jag satt stort värde på din blogg. Är nyfiken på ditt upplägg nu, hur ofta rider du, vilken typ av lektioner, vad är ditt mål på kort sikt, är du medryttare? Hur kändes det att rida igen efter uppehållet?

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s