Tack Charlotte!

Charlotte var först ut med att ställa några frågor till mig, tack för det! Hennes kommentar:

Kul att du är,tillbaka på hästryggen och med bloggen! Som vuxen nybörjare har jag satt stort värde på din blogg. Är nyfiken på ditt upplägg nu, hur ofta rider du, vilken typ av lektioner, vad är ditt mål på kort sikt, är du medryttare? Hur kändes det att rida igen efter uppehållet?

Tack igen Charlotte för frågorna, och vad glad jag blir att höra att du gillat min blogg! Jag hoppas att du fortsatt kommer kunna hitta inspiration till din ridning här 🙂

  

Gammal bild på mig och älskade Leon

Så till mitt upplägg då. Nu till en början rider jag en gång i veckan (lördagar) på den nya ridskolan. Det är ”vanliga” ridlektioner men med en C-tränare i dressyr som dessutom är equiterapeut och har studerat idrottsfysiologi. 

Skillnaden mellan henne och mina tidigare ridlärare är att hon är fokuserad på detaljer samt att vi ska rida så mjukt och korrekt som möjligt. Helt i min stil alltså!
Målet just nu är faktiskt bara att komma igång, allt annat får komma senare. Mitt jobb är väldigt intensivt nu så jag skulle inte kunna rida mer ändå för tillfället.

Din sista fråga ”hur kändes det att rida efter uppehållet?” fick mig precis att dra på smilbanden. Det kändes JOBBIGT, haha! Alltså herregud, svetten rinner och musklerna skakar efter varje pass. Men i hjärtat och huvudet känns det fantastiskt att få umgås med dessa fina djur igen, borra in näsan i deras päls och bara få vara här och nu  ❤️

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close