Mitt sämsta ridpass någonsin och så lite sängprovning på det!

  
Ja, alltså… Det gick så otroligt dåligt idag och jag var så trött och frustrerad att jag nästan började gråta i ridhuset! Men – som jag sa till mina gruppkamrater efteråt – det kan ju bara gå bättre efter det här! Det gäller att inte deppa ihop utan se framåt, även efter ens absolut sämsta ridpass någonsin.

Andreas var dessutom med, kittad med kamera och allt. Så himla typiskt att det skulle gå så hemskt dåligt då! Jag kommer ge er en mer utförlig rapport så klart men det får bli längre fram.

Men nu vill jag fråga – VAD SOVER NI I FÖR SÄNG?

Vår IKEA-säng sjunger på sista versen och Andreas får riktigt ont av den. Därför tog vi oss till ett sängvaruhus idag där vi provade lite olika sängar. Jättesvårt tycker jag! Vi fastnade till slut för Carpe Diem Beds of Sweden och jag känner ju lite extra för dem eftersom jag och Denise fick biljetter till Göteborg Horse Show med deras hjälp! Jag gillar såklart att de sponsrar hästsport och att sängarna tillverkas i Sverige. Och så är de sköna, och snygga.

  
  
Andreas tyckte att vi skulle slå till direkt då det var kampanjpris på basmodellen men jag vill faktiskt tänka lite. Det är ändå mycket pengar. Dessutom så vill jag minnas att man under Horse Show fick någon bra rabatt som jag tror gällde även under kampanj, så rabatt på rabatt alltså. På ett så pass stort köp så gör ju 10-20% faktiskt väldigt mycket!

Okej, det var ett långt inlägg om sängar, men så är det vad vi spenderat hela eftermiddag på…

 Är det någon av er som har en Carpe Diem? Eller rekommenderar ni något annat märke?

2 reaktioner till “Mitt sämsta ridpass någonsin och så lite sängprovning på det!

 1. Jag och Johan slog till på ny säng i slutet av sommaren. Vi provade dock inte runt så mycket utan åkte till Mio när dom hade stor rea och fastnade för denna modell från Viking beds (också svenskt) https://www.mio.se/produkt/moveplus/27296548
  Vi är supernöjda och den är verkligen pampig och hög 😀 men det som är värt att tänka extra på när det gäller just sånna här modeller är att vissa (våran som är 180cm) har den stora mellanmadrassen uppdelad i två kassetter som man stoppar in i tygfodralet. En del är känsliga för att skarven ändå känns igenom bäddbadrassen, vi märker dock inte av det än så länge men värt att lägga lite extra tid på att verkligen prova!

  Det är speciellt med just ridning att det kan få en att vara världens lyckligaste människa till så totalt frustrerad ena gången till den andra. Det är ju inte bara upp till en själv hur det går som i andra sporter utan handlar ju hela tiden om ett samspel och kommunikation. Påt igen bara! Kram

  Gilla

  1. Viking beds kände jag inte till faktiskt. Tack för tipset!

   Ja, det är bara att bita ihop, ta ett djupt andetag, le och kämpa vidare!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close