SIHS vs SRI

charlotte triviantSIHS, Sweden International Horse Show närmar sig med stormsteg! Nu när jag börjat rida igen påminde jag mig själv om att jag i år inte skulle missa att gå på showen. Förra året var jag ju på plats en dag (och tog dessa bilder), men missade en hel del av själva ridningen d jag shoppade loss på mässan. Men i år skulle det bli annorlunda.

Meeeen… så blev det så att jag spontanbokade (ja, faktiskt!) en resa till Sri Lanka. Och utan att tänka på det så hamnade den såklart på samma datum. Är det inte så typiskt att man verkligen ser fram emot något, och så sammanfaller det med något annat och så tvingas man välja?

Nu tänker jag såhär: det blir fler chanser att besöka SIHS, men jag vet inte hur många chanser jag har att åka till Sri Lanka. Jag kommer såklart berätta mer om resan framöver, men just nu svider det lite att ag har upptcäkt att jag missar SIHS i år (som enligt mig slog Göteborg Horse Show med hästlängder (hoho, observera ordvitsen!

Några av mina favoritbilder från förra årets SIHS (fotade med min Canon EOS600D).

fokus malin jens minna closeup

Men i år blir det här min utsikt i slutet av november:

thethree

Helt okej det med ändå!

En reaktion till “SIHS vs SRI

  1. Men alltså vaddå? SPONTANBOKA en resa bara sådär? Utan att fråga om jag vill följa! 😮 Haha, skämtosido. Jäklar så härligt du kommer att ha det! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close