Alla helgons dag

  

Hur har ni spenderat denna helgdag? Jag har bara besökt en kyrkogård på Alla Helgons dag någon enstaka gång, när jag var liten. Som vuxen har jag aldrig tagit mig dit. Jag skänker hellre en tanke ”när som helst” än sörjer en speciell dag. Och så gillar jag inte kyrkogårdar heller. 

Jag kommer inte heller fira Halloween utan för min del har det varit och förblir en superlugn lördag. Jag har bara myst och vilat hela dagen med Sintra. Bläddrat i några bröllopstidningar jag köpte i England (MYCKET bättre än de svenska!) och ja, inte mycket mer. Sintra och jag tog en dusch ihop på eftermiddagen och nu sitter vi på bussen ut mot mina föräldrar.

Med andra ord: en lugn och skön lördag efter en väldigt intensiv jobbvecka! Det enda som saknas är ridningen, men den höll uppehåll pga helgdag tyvärr.

Förresten, var inte blyga utan använd kommentarsfältet som åsiktsplank och frågespalt så lovar jag att svarar på allt! Tips, frågor, kritik, ros, kommentarer – allt är välkommet!

Kram på er!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close