Chihuahuapromenad

chi1

För ett par veckor sedan tog jag med Sintra på en chihuahuaträff. Innan jag skaffade henne och det första året som valp och unghund gick vi nästan varje vecka men det har blivit allt färre gånger genom åren. Men så när jag såg hur kul hon hade det sist så kände jag att hon ska få gå fler gånger. Och det är inte särskilt krångligt. Varje söndag kl 12, året runt, oavsett väder, är det nämligen chihuhuaträff vid Åkeshofs slott (t-bana Åkeshov) i Stockholm.

Just den här gången tror jag att det säkert var 30-40 hundar på plats och det är nog aldrig färre än tio i alla fall.

De här gången hade jag med mig kameran och knäppte ett par bilder:

chi8 chi7 chi6 chi5
chi3

Promenade avslutades lite otippat med att vi strålande samman med ett helt dvärgschnauzergäng! 🙂

chi10

Sammanfattningsvis en väldigt mysig söndagsaktivitet och jag fick en jätteglad (och trött) hund med mig hem!

chi2

4 reaktioner till “Chihuahuapromenad

 1. Sintra är så söt! Du borde skriva mer om henne!

  Gilla

  1. Tack! Hon är min ögonsten! Jag kan absolut skriva mer om henne 🙂 Vad vill du veta/läsa om?

   Gilla

 2. Hej! Kul att du skriver igen! Jag har lusläst din blogg, jag ska börja vuxen nybörjare på Färingsö ridskola till helgen! Hoppas du gör comeback på hästryggen snart, vill ha mer att läsa 🙂 //Ulrika

  Gilla

  1. Hej Ulrika! Gud vad kul, du kommer bli helt frälst! Jag har hört bra om Färingsös intensivkurser. Du får gärna rapportera efter helgen hur det var. Jag skulle vilja skicka dit min fästman på kurs 🙂 Stort lycka till och jag lovar dig fler uppdateringar (även ridrelaterade) framöver! Kram

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close