Gör din röst hörd!

glädjeNu när bloggen är igång igen är det dags för nya, fräscha tag. Några bloggläsare har fallit bort under bloggpausen (hoppas att ni hittar tillbaka!) och nya har tillkommit (välkomna!).

Bloggen skriver jag ju dels för min egen del, som en dagbok över denna ryttarresa från noll till.. ja, nånting. Men jag skriver den också för DIG. Och att du finns där, att du läser det jag skriver, och att du hör av dig med frågor, kommentarer och hejarop gör mig lika glad varje gång. Utan dig, ingen blogg.

Så, vad vill DU helst läsa om? Det går att göra flera val men du kan bara rösta en gång. Om du saknar något i listan så skriv gärna en kommentar!

2 tankar på “Gör din röst hörd!

  1. Jag tycker att din blogg fyller en viktig lucka. Har inte hittat mycket annat för vuxna nybörjare som inspirerar och lär som mycket som din blogg. Den inställning som du ger uttryck för när det gäller att prata om ridningen och utvecklas tillsammans är också något jag delar. Och delvis saknar på min egen ridklubb, i vart fall borde det kunna bli mer. Förstår att det är mycket jobb med bloggen, men kan bara heja på och hoppas att du tycker det är värt det! Säg till oss om och när du behöver mer återkoppling, blir så lätt att man tar och inte ger så mycket tillbaka.

    Gilla

    • Jättetack Charlotte! Din kommentar betyder mycket ❤️ Jag uppskattar verkligen när/om ni tar en sekund och lämnar en liten kommentar eller fråga – då får man genast inspiration att blogga mer och bättre! Ibland kan det annars kännas som att man bara skriver på en enda lång monolog, haha!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s