Ni röstade…

…och vinnaren är…

… lektionsrapporter!

Tack till alla er som tog er några sekunder att svara vad ni helst vill läsa om här på bloggen. Jag ska verkligen försöka använda det här som min ”guide”. Alltså: mycket ridrelaterat och väldigt lite inredning 😉 

 

Om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om så går det alltid att lämna en fråga eller kommentar så tar jag upp det i bloggen!

Nu, dags att sova. Imorgon lovar jag att berätta lite skojiga nyheter!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Ni röstade…

  1. Jag skulle vilja ha tips o råd om att sitta mer i trav. Har ridit i ett år och innan (vi hade en dålig lärare ) så gjorde vi inget annat än fyrkantspåret i lätt ridning men nu har vi börjat lära oss gallop och jag kan liksom inte ge gallop skänkeln för man måste ju sätta sig ner i traven o ge den o jag seriöst skumpar ut sadel haha! Jag har kollat massa videos etc men inget verkar funka för mig, kan rida utan stigbyglarna i trav o barbacka utan problem men med stigbyglarna o sadel så blir det för skumpigt. Tappar stigbyglarna, skänkeln åker runt, jsg studsar upp ner hit o dit- så frustrerande! Så alla tips etc skulle vara underbart. Jag rider ju bara på ridskola så har inte möjlighet till att typ bli longerad etc 😦

    Gilla

    1. Hej Rebecka! Jag är själv ingen expert på det än men jag ska försöka samla ihop lite tips till ett inlägg längre fram! Det låter spontant som att du spänner dig när du rider med stigbyglarna. Tänk dig att du ska ha exakt samma känsla som när du rider barbacka (jag förstår det som att du inte har problem att sitta ner då?). Testa att länga stiglädren och slappna av i benen. Låt magen jobba för att hålla dig kvar i sadeln. Lycka till!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close