Min utsikt ikväll

  

Nu bär det av till Holland igen på teammöte. Tillbaka på tisdag sen kväll. Men – jag har mer att berätta och visa er från helgen så jag kommer fixa lite tidsinställda inlägg.

När man reser så mycket som jag gör och har kollegor över halva världen så tänker man såklart också på det som hände i Paris, och som lika gärna kan hända i Amsterdam, London eller Stockholm. En kollega till mig var bara 500 meter från en av attendatsplatserna men både hon, hennes vänner och familj klarade sig. Det är så oerhört hemskt det som sker just nu, och inte bara i Paris utan runtom i världens länder. Jag blir så ledsen av att tänka att det finns människor som DÖDAR andra för att få sin vilja/önskan fram. Usch, man blir mörkrädd. Jag hoppas verkligen att kärleken och solidariteten kan vinna över allt hat vi ser just nu! ❤️

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close