Kommer ni ihåg Lorre?

 
Efter att Leon och jag gick skilda vägar i somras har jag börjat sakna medrytteriet mer och mer. Samtidigt har jag inte vågat binda upp mig som medryttare eftersom jag reser så mycket i jobbet. Ingen vecka är den andra lik och jag kan inte ”signa upp mig” på en eller flera fasta dagar. Men så hörde Lorres ägare av sig efter att jag lagt upp ett foto på instagram (följ mig gärna @ryttarlivet ! 😊). Hennes förra häst stod i samma stall som Leon och vi träffades såklart där. Hon undrade om jag ville träffa hennes nya stjärna. Klart jag ville!

Första gången vi sågs myste vi bara och tog en promenad inne i ridhuset. Andra gången fick jag sitta upp och känna på honom i ridhuset och därefter på slingan utanför. Så här såg det ut:

Jag börjat alltid med att känna på gas och broms med många övergångar skritt-halt. Ibland blev han lite stark men allt eftersom hittade vi varandra.  
Jag kände även lite på traven och lite galopp. Lorre är lite vinglig (han är ju bara sju och reds in sent) men oerhört snäll och lyhörd. Och han verkar ha kul!

Här är det serpentinbågar i trav som gäller tror jag:

  
  
  
Avslutningsvis lite skritt utomhus:

  

Hur tycker ni att det ser ut, så här på första dejten? 😉

2 reaktioner till “Kommer ni ihåg Lorre?

  1. Vilken fin häst! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close