Superpresenten!

Alltså min Andreas ❤️ 

Vi ger alltid våra presenter på morgonen (så att man kan glädjas hela dagen) och idag fick jag en fin låda.
  
Och i lådan gömde sig…

  
Ett presentkort på H&M på 200 kr. 

Jag älskar H&M och i stort sett hela min garderob kommer därifrån men jag måste erkänna min besvikelse när den fina lådan ”bara” innehöll 200 kr på H&M. Det kändes liksom som att innehållet inte riktigt levde upp till förpackningen. Jag tog upp Sintra i sängen och somnade om.

Och då kom den riktiga presenten!

  
Ett presentkort på Wirsbo herrgård!

Jag känner igen namnet och öppnar kortet. Och jag ser…

  
HÄSTAR!!!

Världens bästa fästman bjuder mig på ridweekend! Åh vad kul det ska bli! 

Har någon av er varit där? Det ser och låter fantastiskt ut på bilderna och på webben i alla fall! Längtar!

Annons
Kategorier allmänt

7 reaktioner till “Superpresenten!

 1. Det är inte så långt från mig så vet några som rider där. Har inte superkoll men de verkar ha fina hästar. Var där med min kompis på tävling och hon var lite bitter (på skoj förstås) över att placering 1, 2 och 4 togs av ridskolehästar 🙂

  Gilla

  1. Ja, jag har hört att både hästar och tränare ska vara riktigt bra där. Du får komma och hälsa på mig! 😊

   Gilla

 2. Wow vilken present! 😀

  Gilla

  1. Eller hur! Är superöverraskad och glad 😀

   Gilla

 3. Jajamänsan, vi var ett helt gäng ”bloggvänner” där i somras, rekommenderar det varmt!!! Vi ska dit igen allihopa till våren. Grattis till en underbar present! 🙂

  Gilla

  1. Åh vad kul att höra! Både att det är toppen där och att du har ett bloggvänsgäng! Vad är det för ett gäng? 🙂 Jag vill gå allround-kursen där men det finns två tränare, Lotta och Sofhia. Vem hade ni och vad tyckte du?

   Gilla

   1. Vi red för både Lotta och Sofhie, de är SUPER båda två. Vet inte hur Lotta är med ryttare som inte ridit lika mkt? Det kändes som rätt hög nivå när vi red för henne (tyckte jag). Sofhie vet jag är super på alla olika nivåer. Rekommenderar dem båda varmt!! 🙂 Bloggvänsgänget träffades pga vi blev inbjudna till Wirsbo av Vera (horselifebyvera.wordpress.com), Vera tyckte det var kul om vi skulle försöka ses ”på riktigt” allihopa. Det blev jättelyckat! Jag kände två-tre pers sen innan (från deras bloggar alltså) och resten var vänner, systrar, osv. Skitkul!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close