Minnen från Sri Lanka

Jag ska hålla mig kort för bilder kan tala för sig själva men – wow – vilket resmål! Jag rekommenderar er alla att åka till Sri Lanka snarast möjligt. Underbara människor, en fantastisk natur, vackra stränder, bra väder, god mat….

   
    
    
    
    
  
 
   
   
  

Jag bodde hos mina vänner på The Three by tpv. Ett svenskägt litet boutiquehotell med fantastisk känsla för stil, god mat och bra service! Om ni är nyfikna så hittar ni dem på http://www.thethreebytpv.com

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close