Fullspäckad måndag

Hej vänner!

Sitter på tuben hem från en god vän (fortfarande supermätt tre timmar efter middagen) och inser att jag inte hunnit uppdatera er om dag 2 av förra veckans hoppkurs! Idag var jag tillbaka på jobbet och det var helt okej ändå, timmarna bara sprang iväg, som vanligt 🙂 Ska i alla fall göra mitt bästa för att sätta ihop ett hoppinlägg imorgon, jag lovar!

Här är en bild från i lördags, Andreas promenerar med min nya vän!

  
Det gick superbra, både att hämta honom från hagen, att fixa och promenera. Mycket lättare än min första dejt med Leon (minns ni att han vägrade följa med mig från hagen första gången?). Jättehärlig häst på alla sätt! Dessutom bajsar han i ett och samma hörn i boxen. Guldstjärna på det! 🌟

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close