Hopprapport på G

Trettondagsafton. Vi pratade om det här på lunchen idag, att ingen av oss visste vad trettondagen var för något men alla var nöjda med en ledig dag så här efter jullovet. Jag tror att trettondagen har med de tre vise männen att göra men jag är inte säker. Jag kan inte minnas att jag någonsin hört om någon som på något vis firar trettondagen. Gör ni?

Hur som helst, imorgon är jag i alla fall ledig och därmed kan jag sitta uppe lite för länge ikväll och blogga. Dags för er att få se fortsättningen av hoppkursen!

Rapporterna från dag 1 hittar du här:

Dag 1, lektion nr 1
Dag 1, lektion nr 2

Och om du vill se/läsa om alla gånger (inte så många) som jag hoppat, inklusive den allra första, så kan du gå till kategorin hoppning här!

Nu ska jag försöka sno ihop lite filmer och grejer (för visst håller ni väl med om att bilder och filmer är det roligaste på bloggar?).

Fram tills jag är klar får ni detta smakprov från uppvärmningen (kolla vilka höga hinder!!!)

uppvarmning.PNG

 

 

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Hopprapport på G

  1. Haha vi hade precis samma diskussion på mitt jobb också :p googlade och tror vi fick fram att det var på trettondagen de tre vise männen kom fram till krubban med Jesusbarnet. Så du var rätt ute! Att vara ledig mitt i veckan är ju hur som helst toppen 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close