Tröttmössa och kontorsgympa

  

Är det någon mer än jag som är extremt trött just nu? Jag vaknar som en zombie varje morgon och är löjligt glad att jag har promenadavstånd till jobbet så att jag i alla fall kan sova rätt så länge… Tror det är mörkret och kylan som är boven i dramat. Jag är glad för snön i alla fall (utsikt från kontoret ovan).

Tröttheten försöker jag bota med lite motion. Jag och min kollega har börjat med ”pausgympa” på jobbet. En gång om dagen kör vi ca 10 minuter. Inte mycket, men bättre än inget!

Idag körde vi min egenpåhittade övning ”A 4-pack for a 6-pack”, se och lär 😉

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close