Huvvaligen

Vad rått det är ute! Igår hade Andreas bilen hela dagen så jag åkte kommunalt. Helgen har varit jämngrå med cirka 2 grader och hög luftfuktighet. Fy sjutton!

  
Såhär snygg är man när man väntar på bussen i detta väder –  rena rama gangstern, haha!

Vi har av förklarliga skäl mest hållit oss inomhus i helgen och bröllopsplanerat. Vi börjar komma någon vart faktiskt!

Men dessvärre har en viss bloggtorka infunnit sig. Eller inte torka egentligen, jag har ju flera lektioner att rapportera om och en del ämnen att ta upp. Det är mer det att jag saknar lust att blogga. Mycket hänger ihop med er feedback och nu de senaste inläggen har det varit skralt med kommentarer och då orkar jag inte lägga flera timmar på att ladda upp en massa material. Dumt av mig egentligen, för jag ser ju i statistiken att ni är här (och är fler än någonsin!) men ja, ibland saknar man bara inspiration helt enkelt. 

Kategorier allmänt

12 reaktioner till “Huvvaligen

 1. Jag följer fortfarande din blogg även om jag inte är arkiv med ridningen själv längre 🙂 kul att följa din utveckling i stallet!

  Bloggens stora styrka tycker jag ligger i ärligheten och ödmjukheten. Tror att många uppskattar att läsa dina inlägg men bara inte orkar kommentera…själv läser jag oftast på ipad och lite omständigt att skriva och ta sig fram på sidan då.

  Keep it up !

  Kul att det går framåt med bröllopsplanerna, måste vara mycket som ska styras upp!

  Kram Amanda

  Gilla

  1. Ja, det är lite meckigt att kommentera, jag håller med 😦 Särskilt på bloggar där man måste fylla i mejladress och grejer. Men jag tror man slipper det på min! Försöker göra det så enkelt som möjligt 🙂

   Ja, bröllopsplaneringen tar en del tid nu, och så har jag ju ett ganska krävande jobb. Det är synd att bloggning tar sådan tid! Jag vill liksom fortsätta, fast ändå inte. Svårt, men jag kör på så gott det går nu! Kram!

   Gilla

 2. Hej!

  Jag har heller aldrig kommenterat din blogg, men kikar in på den varje dag.
  Tycker den är jätterolig att följa och du har verkligen lärt dig massvis! 🙂
  Fortsätt blogga, snälla!

  Gilla

  1. Är du inne varje dag? Gud vad häftigt! Tack för de fina orden!

   Gilla

 3. Snälla blogga allt du orkar! Har aldrig kommenterat, men din blogg är så fantastisk!

  Gilla

  1. Hahaha, fick lite bloggenergi nu av alla era fina kommentarer så jag har precis publicerat en ny lektionsrapport OCH tidsinställt två inlägg. Tänk vad lite feedback kan göra för inspirationen! 🙂 Tack och kram!

   Gilla

 4. Kommenterar hellre på insta, mycket smidigare. Men älskar din blogg! Du skriver så bra och jag är själv nybörjare så man känner igen sig i det du skriver.

  Gilla

  1. Vad kul med en till nybörjare! Jo, det är lite jobbigare att kommentera på bloggar, jag håller med. Synd egentligen 😦

   Gilla

 5. Tråkigt att du känner så! Jag brukar inte kommentera eftersom jag inte kan så mycket om ridning. Men det är ju därför som jag uppskattar din blogg. Hälsningar, Upptakten

  Gilla

  1. Sedan tycker jag förstås att du skriver så bra. Det är roligt att läsa din blogg! D.S.

   Gilla

   1. Tusen tack! Det värmer att höra!

    Gilla

  2. Åh, men så ska du inte känna. Kommentera gärna mycket och väl! Och ställ gärna frågor om det är något du inte förstår eller undrar över 🙂 Kram!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close