Äntligen lördag!

  

 
Jag har nog aldrig längtat så mycket efter att få rida som den här veckan. Jag har blivit mer hästbiten än någonsin och önskar bara att jag hade betydligt mycket mer av både tid och pengar så att jag kunde rida så mycket oftare! Men – man ska vara glad för det man har och det är mina lördageslektioner! 
Vi hörs senare vänner!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Äntligen lördag!

  1. Veckans höjdpunkt är ridlektionen 😍

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close