Ta chansen att vinna ett unikt handgjort silversmycke!

 

Igår gick lektion nr 100 av stapeln (rapport kommer givetvis!) och det firar vi bland annat med att tillsammans med Fru Äpple tävla ut två av hennes handgjorda och, enligt mig, fantastiska silversmycken.

1:a pris: Halsband i form av en handsmidd hästsko i äkta silver på en 50 cm silverkedja. Stansas med valfritt namn eller ord eller som här, ”LIVE LAUGH RIDE”. Värde ca. 900 kr.

2:a pris: Halsband i form av en handgjord dressyrbana i silverpläterad metall med en kulkedja av silverpläterad metall. Värde ca. 200 kr.

Och för att alla ska kunna delta, även ni som saknar egen blogg eller har en privat instagram, så gäller följande för att delta:

Via Instagram:

  1. Följ @ryttarlivet och @peaceloveandapples
  2. I tävlingsposten ska du motivera med max 15 ord varför just du ska vinna samt tagga två vänner som du vill tipsa om tävlingen.

Via blogg:

  1. Motivera här i kommentarsfältet med max 15 ord varför just DU ska vinna. Kom ihåg att lämna din bloggadress så att vi kan hitta dig!

Tävlingen avslutas söndag 29 maj kl 23:59 och vi avgör vem som vinner utefter bästa motivering. Vinnarna av första- och andrapriset presenteras på Ryttarlivet.com senast onsdag 1 juni. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

 

2 tankar på “Ta chansen att vinna ett unikt handgjort silversmycke!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s