Ny bloggdesign och uppdaterat innehåll

Ryttarlivet logo 2016 final 500 px

Jag vet inte om ni har märkt det, men sedan lektion nr 100 har bloggen fått ett lite uppdaterat utseende och några nya sidor. Jag vill hemskt gärna höra vad ni tycker om den nya designen, om ni tycker bloggen blivit mer lättnavigerad eller ej (kan ju variera en del mellan dator, mobil och läsplatta) och om ni kanske har några förslag på ytterligare förbättringar?

Bland det som är nytt hittar ni en uppdaterad meny högst upp och ett instagramflöde där ni kan se mina senaste bildpostningar.

Jag har även skapat en Facebook-sida för Ryttarlivet.com men jag är lite osäker på hur många plattformar vi verkligen behöver. Vad uppskattar ni mest? Idag finns ju Ryttarlivet.com framför allt här på bloggen, men också på Instagram (länk!) på Youtube (länk här) och sedan helgen också på Facebook (här!). Vilken kanal tycker ni är viktigast?

Det är för er jag skriver och jag hoppas att den nya designen gör det lättare att läsa bloggen, hitta gamla inlägg via arkivet och helt enkelt inspireras mer!

Vad tycker ni?

 

 

 

Kategorier allmänt

6 reaktioner till “Ny bloggdesign och uppdaterat innehåll

 1. Jag är lite trött på fb så jag har numera gått över till att mest ha koll på Instagram. Och så läser jag gärna här. Gillar dina förklaringar när du skriver och kan tänka mig att det är väldigt givande att läsa här om man är nybörjare eller ridskoleryttare. Nu har jag ju själv kommit förbi stadiet där jag kan kalla mig nybörjare men har ju ändå fastnat här, så det måste väl vara ett gott betyg 😊

  Gilla

  1. Jag gör likadant själv, läser bloggar och flippar igenom instaflödet. Kanske är onödigt med FB… Så kul att du har fastnat här! ❤️❤️❤️

   Gilla

 2. För mig duger det bra med bloggen, följer aldrig alla plattformar när en blogg har både instagram, blogg och fb. Dygnet har inte tillräckligt med timmar och bloggen känns som grunden och där det innehåll jag är intresserad av finns 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Känns som en fräsch uppdatering, ingen dramatisk skillnad. Är så tråkig att jag bara följer bloggen, använder inga andra sociala medier. Är helt nöjd med detta!

  Gilla

  1. Snygg och stilren uppdatering 🙂 det kan väl inte skada med fler plattformar, fb är bra för diskussioner tänker jag

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close