Nu ger jag tillbaka!

Hela min ridresa startade ju med att Andreas gav mig en termins ridlektioner i födelsedagspresent. Sedan dess är jag hooked och Andreas har många gånger följt med till stallet. På sista tiden har han blivit lite sugen på att själv få rida.

Så….


Idag på hans födelsedag fick han ett paket med ett par ridhandskar, ridstrumpor och en intensivkurs för vuxna nybörjare! Tyvärr dröjer det till augusti innan den drar igång men den som väntar på nåt gott….!

Kategorier allmänt

3 reaktioner till “Nu ger jag tillbaka!

 1. Åh vad roligt, hoppas han gillar det! Vore ju toppen om ni kan dela hästintresset 🙂

  Gilla

 2. Shit vad kul! Jag har försökt få min man hooked utan resultat. Nåja, jag ger mig inte riktigt än! 😂 Ska bli roligt att se vad din Andreas tycker om ryttarlivet!

  Gilla

  1. Eller hur! Han kanske också kan övertygas med en intensivkurs? Andreas har sagt att han skulle vilja prova att rida men att ”traggla på en gång i veckan” inte är hans grej. Nu kommer han få rida totalt 7h på tre dagar, lära sig att sköts om hästen och få teorilektioner. Jag har hört att de till och med hoppar sista lektionen (!). Hoppas du kan övertyga din man så småningom 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close