En filmsnutt från igår

Klicka på bilden så spelas filmklippet!

Kategorier allmänt

6 reaktioner till “En filmsnutt från igår

 1. Hej! Har följt din blogg ett tag och jag tycker du gör ett jättebra jobb! Jag är själv glad amatörryttare på ridskolenivå även om jag hållt på lite längre än vad du har. Men jag tror att alla ridskoleryttare känner igen sig i dina inlägg, oavsett nivå. Ett tips jag vill ge som gav mig ett lyft i ridningen är att länga dina stigläder ett hål eller två, har man för korta stigläder hamnar man lätt i stolsits och har svårt att driva med höften. Eller att helt och hållet släppa stigbyglarna, jag lägger i princip alltid upp dem varje gång jag rider, iallafall vid travmomenten efter uppvärmning. Vid galoppen tar jag ner dem igen. Lycka till och fortsätt blogga, du är grym!

  Gilla

 2. Ser jag fel inlägg? Det står att det är för en vecka sen.

  Gilla

  1. Vad skumt! Om det ären skäck jag rider och jag bär en vit tröja så är det rätt klipp 😊

   Gilla

 3. Håller med din instruktör, det är helt otroligt så bra du är efter bara två år! 😮 ser fint och mjukt och harmoniskt ut!

  Gilla

  1. Tycker du? Tack snälla vad glad jag blir att höra det! Jag har ju inte direkt någon annan på samma nivå direkt att jämföra mig med och för varje pass man rider (och ser andra rida) så känns det som att man kan mindre och mindre (för man inser hur svårt det är att rida!). Så tack för peppen! ❤️ Kram!

   Gilla

 4. Hitta sponsorer till din blogg på sponsorsidan.wordpress.com

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close