Överlevt första veckan och maxar med häst

Sådärja! Tillbaka i vardagen och första jobbveckan avklarad, puh!

Igår åt vi hemgjord pizza och tittade på semesterbilderna. Den fina vasen (och blommorna) fick vi av våra grannar i bröllopspresent, superfin med bara ett fåtal stjälkar i!

Nu är vi på väg till min mormor och morfar för årets traditionsenliga kräftskiva som blev senarelagd så att vi kunde vara med. Jag kommer dock hålla mig undan från snapsen eftersom jag ska till stallet imorgon bitti igen!

Nu inför dressyrtävlingen vill jag verkligen ”rida in mig” så gott jag kan. Idag har jag ridit i min ordinarie grupp, imorgon ska jag rida på ”drop-in”-lektion och på måndag rider jag istället för en annan tjej. Sedan blir det ridlektion plus ett extra pass nästa lördag och på söndag gäller det! Kul!

Imorgon ska jag börja sätta ihop lite inlägg om mina ridupplevelser i Portugal och Spanien på smekmånaden.

Vi hörs! 

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close