Vi har haft en hemlighet

God fortsättning! Jag hoppas att ni har en fin julhelg med nära och kära två- och fyrbeningar!

Som ni märkt så har både blogg och instagram legat i dvala sedan början av november. Anledningen till det är att jag har fått sluta rida. Det gjorde mig riktigt ledsen och det känns fortfarande supertrist. Men – det är av en ”god anledning”. 
Jag är nämligen gravid!

Min plan var egentligen att rida så länge det bara skulle gå, och då på säkra hästar. Ni skulle via bloggen få följa med på resan, och jag såg verkligen fram emot ett nytt ämne att skriva om!

Men efter dressyrkursen den 5 november fick jag en hemsk smärta innanför skinkorna, i bäckenet, som inte gav med sig och som påverkade inte bara vid ridning utan allt – jag hade ont oavsett om jag stod, satt, gick eller låg stilla. Barnmorskan tyckte att jag genast skulle sluta rida och så fick det motvilligt bli.

Jag saknar kontakten med hästarna nåt enormt men samtidigt har jag inte orkat ta mig till stallet än. Smärtan har nästan släppt helt så jag kan nu röra mig obehindrat, inte rida såklart, men mysa går ju bra! Men jag har haft en hel del annat att sysselsätta mig med. Vi hade nämligen hunnit med att både köpa hus och sälja vår lägenhet. Huset ska renoveras innan inflytt så vi lägger all fritid på planeringen av det.

Men får jag en liten paus i mellandagarna så ska jag nog åka ut och andas lite häst! Undrar hur det kommer kännas!

Nu har vi i alla fall gått ut ”officiellt” med graviditeten och om nu allt går som det är tänkt så får vi träffa vår bebis i månadsskiftet maj/juni. Vi får se vad som händer med bloggen hädanefter. Vad önskar ni?

Kategorier allmänt

6 reaktioner till “Vi har haft en hemlighet

 1. Stort grattis! Så glad för din skull!! 😀
  Trist att det inte funkar med ridningen, hade varit spännande att följa den resan.
  Önskar dig stort lycka till med allt och ett härligt 2017! ❤

  Gilla

 2. Grattis!! Så spännande för de med nytt hus och bebis. Har saknat din blogg men förstår nu varför den legat nere. Skulle tycka det var spännande att läsa om hur det går med hus och bebis men också om du kommer tillbaka till tidningen och hästarna. Lycka till!☺🍀

  Gilla

 3. Grattis! Har saknat din blogg men nu förstår jag anledningen 😊 Skulle vara jättekul om du fortsatte skriva lite nåde om graviditeten, bebisen och hästar framöver! Hälsningar från en annan vuxen nybörjare som tycker din blogg är 👌😃

  Gilla

 4. Grattis! Tråkigt att du fått ont, men förhoppningsvis så fungerar det att avstå ridning för att slippa smärta. Det finns en del kvar att läsa i bloggen för mig. 🙂 Just nu dammsuger jag din blogg på info om hästarna eftersom jag ska gå dressyrkurs på ”din” ridskola inom kort och såklart, som den nybörjare jag är, vill ha en lugn häst som inte skyggar eller drar iväg för mycket. D-ponny är också ok. Gillar min ridskola men tyvärr har de ingen extraridning osv. min nivå, så jag ser fram emot detta mycket. Sköt om dig.

  Gilla

 5. Grattis!! Finfin anledning att inte rida – trots att det blir tråkigare för oss såklart 😉 Lycka till med allt spännande som du/ni står inför!

  Gilla

  1. Tack så mycket! Jag hoppas att jag kommer kunna komma tillbaka till ridningen och bloggen om ett år eller så!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close