Tack och Gott Nytt År!


Här kommer en hästig hälsning från en sällskapssjuk fjording och hästsjuk tjej i Hälsingland. Tack för era fina kommentarer på förra inlägget ❤️

Jag önskar er ett Gott Nytt (häst)År!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Tack och Gott Nytt År!

 1. Hej! Jag har lusläst hela din blogg. Jättekul att följa din resa!! Jag är själv i starten av samma resa. 🙂 Är 30 år och har precis börjat rida för första gången i mitt liv. Är helt besatt av det… 😉 Skriver ner vad jag lär mig varje lektion och rider så mycket jag har råd med. Helst en grupplektion + en privatlektion i veckan. Är nu inne på min 10:e lektion, så jag är ju helt nybörjare fortfarande. Men jag drömmer om att kunna rida piruetter, piaff och passage… 😉

  Tycker du är så duktig och ambitiös, och du har verkligen talang, vad jag kan se! Så sluta inte rid. Och sluta för allt i världen inte blogga! 🙂 Grattis till att snart vara småbarnsförälder! Det är jag också. 🙂 Fick barn i höstas och det var efter det som jag bestämde mig för att börja rida, för att komma i form. Och samtidigt passa på att uppfylla min barndomsdröm.

  Har funderat på att blogga, jag med. Men vet inte riktigt om jag har tid. :/ Men jag vill tipsa om en sajt där jag tycker att alla ”fack-termer” och alltmöjligt gällande ridning och hästar förklaras väldigt bra, enkelt och basic och ändå hela vägen… https://markusholst.com/ridhandboken

  Vill också passa på att tipsa om denna sajt, om du inte redan har hittat den. https://www.hippson.se/ridovningar/ Där finns alla möjliga ridövningar som man kan roa sig med, bara att söka på det man vill lära sig. Skitbra sajt tycker jag för en nybörjare och även för den är på en högre nivå!

  Mvh Christa Ajris

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din kommentar och GRATTIS till att ha hittat ridningen, den kommer skänka dig så mycket glädje! Nu är vår lilla tjej två månader och jag hoppas kunna ta upp ridningen igen i höst. Får se om jag kan hinna med att blogga lite då också 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close