Ett nytt liv

Den 26 maj föddes vår lilla dotter och idag blir hon alltså hela två månader gammal! Allt har gått bra och vi njuter av varje dag tillsammans.

Bloggen har legat i dvala sedan jag slutade rida på grund av foglossning. Jag har tänkt på och saknar hästarna varje dag. Min förhoppning är att kunna börja rida snart igen men exakr när, hur och var vet jag inte än. Jag räknar inte med att kunna börja rida regelbundet på ett tag men det vore härligt att i alla fall få vara nära dessa underbara djur igen och kanske våga sitta upp och se hur ovant det känns (och hur ond träningsvärk jag får, hehe) efter så många månaders uppehåll.

Barnmorskan säger att mina magmuskler snart har gått ihop och då kan jag börja belasta magen (och alltså även rida). Eftersom vår dotter föddes med kejsarsnitt har jag inga problem med bäckenbotten så det är främst magmusklerna man vill ha ordning på. Foglossningen som jag besvärades av så länge försvann direkt när hon var född! Jag är som ny.

Vi får se om jag kan hinna med att uppdatera lite här då och då. Inte som förr kanske (tiden finns inte riktigt till med en bebis) men några snapshots och ett par rader kanske. Om ni vill?

Kategorier allmänt

7 reaktioner till “Ett nytt liv

 1. Grattis till dottern och välkommen in i livet där man försöker kombinera hästar med blöjbyten!! 😉 Kul att se att du är tillbaka i bloggen. Den har inspirerat mig mycket!

  Gillad av 1 person

  1. Haha tack! Vad glad jag blir att höra att bloggen inspirerat dig ❤️

   Gilla

 2. Grattis till er fina dotter! Kul att du är tillbaka på bloggen!

  Gilla

 3. Grattis till er fina tjej! Du får starta en ny blogg, mammalivet 😊

  Gilla

  1. Tack! Haha, nej, ingen mammablogg för
   min del, tror det finns tillräckligt med sådana 😜

   Gilla

 4. Grattis!
  Du får gärna uppdatera några rader i emellan, det du hinner

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close