Jag har en låååång väg tillbaka

Ojojoj hörrni. Ridning är en färskvara! Idag satt jag i sadeln igen efter mitt nio månader långa uppehåll. Det var pirrigt, nervöst, svettigt och… skitjobbigt. Och jag kände mig rejält ringrostig. En mer utförlig rapport kommer imorgon. Nu måste jag få i både mig och min lilla bebis mat!

Kategorier allmänt

3 reaktioner till “Jag har en låååång väg tillbaka

 1. Kul att du är tillbaka tycker jag ochså! Jag höll upp i 36 år men börjar så sakteliga komma tillbaka😉 man blir mer försiktig med åren och det är både för och nackdel. Får gratulera till barnet! Red igår för första gången denna terminen och kändes så bra😀 blir så lycklig av en ridtur. Ha det bra MVH Lena

  Gilla

  1. Tack Lena! Det var en lite längre paus än mina nio-tio månader du gjorde 😉

   Gilla

 2. Härligt att du är tillbaka!

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close