Ett litet hej

Wow, flera år har passerat sedan sista inlägget. Så mycket har hänt! Jag blev mamma för första gången 2017 och därmed pausades det stora hästintresset. 2020 blev jag mamma för andra gången. Jag hoppas att jag kommer plocka upp ridningen igen någon gång.

Jag vet att den här hemsidan/bloggen är väldigt omtyckt och välbesökt, framför allt av er som är i samma situation som jag var när jag skapade den – nyfikna nybörjare som vill veta mer! Statistiken här talar om att ni är många, flera tusen i månaden faktiskt! Därför ska jag ta ett litet omtag och se till att uppdatera sidorna här.

Med hopp om fantastiska möten med hästar för både dig och mig.

Isabella

Annons
Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close