Så mycket att skriva om men så lite tid

Hej på er!

Bloggen ekar tom på nya inlägg (men gamla finns det ju gott om och dem ser jag i statistiken att ni hittar till!). Jag har massor av idéer och uppslag på grejer att skriva om men tiden finns inte där. Eller, tid finns ju alltid, men jag prioriterar annat. Det vill säga att umgås med min dotter. Ska dock försöka ge er nån kort update då och då. Just nu rider jag inte (provred ett par lektioner tidigare) men ska kika in ett (för oss) nytt ställe med en annan mamma här framöver. Får se hur det går!

Om vi inte hörs innan dess – God Jul och Ett Gott Nytt (häst)År!

Annons
Kategorier allmänt

8 reaktioner till “Så mycket att skriva om men så lite tid

 1. Skriver bara en kommentar och tackar för din superbra blogg – hoppas du hittar tillbaka till ridningen när barnen är lite större. Mina är 7 och 9 år så nu är jag tillbaka i stallet igen! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla vad glad jag blir! Åh, jag hoppas verkligen att jag också hittar tillbaka till stallet om några år. Saknar det så! Lycka till med din fortsatta ryttarresa! 🦄

   Gilla

   1. Du är jette bra

    Gillad av 1 person

 2. Christina Karlsson 1 januari, 2019 — 20:02

  Jättebra hemsida! Hittar väldigt få sidor som handlar om att rida på ridskola, det är ju väldigt annorlunda mot att ha egen häst som man kan träna och lära känna på ett helt annat sätt. Så jag hoppas du snart får tid att skriva igen!

  Gillad av 1 person

 3. ja skriva gärna nåt 🙂

  Gilla

 4. Hej! Har precis hittat din blogg och börjat rida. Är 45 år och nyfrälst!
  Men har du slutat med skrivandet? Vore synd, jag uppskattar verkligen de texter jag hittills har läst. I nåt inlägg skriver du om prisskillnaderna i stallen. Har du lust att ange namnet på den billigaste? Letar som en toka efter rimliga kostnader, men hittills verkar det tufft. Eller ska en behöva flytta från Stockholm för att det ska funka ekonomiskt?
  Med hopp om att livet med bebis är härligt, att nya inägg kommer och att du ser min fråga
  Allt gott!

  Gillad av 1 person

  1. Hej Beatrice! Vad kul att du har börjat rida, förstår att du är helt hooked – det är ju helt fantastiskt! Jätteroligt att du hittat till min blogg också – får man fråga hur?

   Om du mejlar mig på ryttarlivet@gmail.com så kan jag svara dig där ang priser.

   Livet med barn är underbart men tyvärr finns inte möjlighet att rida och blogga nu så bloggen har en paus av obestämd längd. Men det finns MASSVIS av inlägg att läsa här så förhoppningsvis räcker de en stund till för dig!

   Önskar dig all lycka med hästarna och ridningen.

   Mvh Isabella

   Gilla

   1. Hej igen, kul att du såg min fråga, var osäker på om det skulle funka trots att bloggen ligger nere. Jag har nu mejlat dig. Blir SÅ glad om du kan dela infon.

    Hästhöstliga hälsningar
    Beatrice

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close