Rapport från dagens ridskolebesök

Åkte ut till ridskolan som hörde av sig i veckan om en reservplats för att känna av stämningen och se hästarna och hur de hade det. Ringde innan för att kolla att det var okej och tjejen som svarade var supertrevlig så det bådade gott.

Väl på plats var det tyvärr ingen som ens bemödade sig med ett ”hej”. Det var riktigt stökigt (kanske p.g.a. helgdag?) och ponnyerna stod i spiltor (alltså faststpända med huvudet bort från gången). Jag vet egentligen inte vad som är ”bäst” men min känsla är att jag som häst hellre skulle stå i en box där jag kunde röra mig hyfsat fritt. Hästarna (de större alltså) stod i stängda boxar så jag kunde inte hälsa på dem. Runt omkring fanns flera mindre hagar så jag antar (hoppas) att hästarna ”kompenseras” med att få gå ute mycket. Läktaren var låst så jag kunde inte kika in där. Allt som allt inget vidare bra första intryck alltså så jag tror att jag kommer fortsätta på ridskolan jag nu har ridit på ett par gånger redan.

Stod och väntade på bussen tillbaka när en rullskideåkare kom emot mig. Ser alltid lika kul ut! Döm om min förvåning när denne svettige man inte var nån annan än Prins Carl Philip. Lite kul! Tog en liten (suddig) smygbild från bussen sen när vi körde ikapp. Hoppas han inte tar illa upp 😉

20140106-153734.jpg

Det blev dagens enda bild, inga hästar men en alldeles riktig, levande prins! Haha!

Annons
Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Rapport från dagens ridskolebesök

 1. Åh inte varje dag man ser prinsen ute 😉
  Själv tycker jag inte om spiltor då det är så tråkigt och hästarna står fastspända :/

  Gilla

  1. Håller med, det såg inte så trevligt ut.

   Gilla

 2. vad festligt!! med carl-philip :)) Hade han livvakter med sig? Eller det kanske man inte har när man är prins… vad vet jag haha. De kanske åkte i en bil bakom!

  Gilla

  1. Nej varken livvakt på rullskidor eller i bil faktiskt! Men tydligen har de inte det när om det inte är ”högrisksituation”. Himla roligt hur jag tänkte ”gud vad jag känner igen honom!” innan jag kopplade att det var han. Bussen han ju åka ikapp honom två gånger så att jag kunde dubbel- och trippelchecka 😉

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close