Dagens fynd!

Först och främst TACK till alla er som är inne och läser och alla goa tjejer som lade ner tid på att kommentera gårdagens inlägg. Nu är jag peppad på att våga trava utan stigbyglar igen, ska tänka på era tips då! Kram till er alla!

Har precis kommit hem från 75 min ashtanga yoga så nu känner jag mig lös som spaghetti 🙂 Yoga är fantastiskt! Har bara varit på det kanske fyra-fem gånger (alltid på SATS) men det är så skönt att få sträcka och bända på kroppen. Det känns som att det behövs när man som jag sitter framför en dator åtta timmar om dagen… Dagens fynd hittade jag när jag slank in på Stadium för att kolla om de hade någon underställströja på rea (perfekt att rida i tycker jag). Det hade de inte (snön kom ju precis) men däremot hittade jag den här västen som blir perfekt att ha i stallet!
20140112-124606.jpg
Ja, den är väldigt rosa och väldigt stor men den är också väldigt skön (gosig och lagom tjock och värmer ner över rumpan) och praktisk med tre fickor och avtagbar huva. Och bäst av allt – jag betalade 75 spänn för den (!), ord pris 399 kr. Så jag behöver inte bry mig om den blir skitig, går sönder eller försvinner. Håller den till sommaren är jag nöjd (har dock på känn att den blir en riktig trotjänare).
20140112-125132.jpg
På tisdag får den följa med till stallet. Supernöjd! Ni som följt mig från början vet att jag jagat stalljacka (vill ha en quiltad modell i halvglansigt material så att inte allt fastnar, och smarta fickor). Den här får nu bli substitutet.

Vad tror ni? Funkar den i stallet? Eller kommer jag bli känd som ”Miss Piggy”? Hahaha!

Annons

8 reaktioner till “Dagens fynd!

 1. Haha, vilket fynd!! Jag tyckte den va urläcker och jag hade lätt burit den i rosa, både i stallet och i stan =D Ja men va roligt att vi är lika gamla, visst är det massa yngre här med men absolut roligt när man hittar någon i sin egna ålder!! Ska bli roligt att följa dig med!! Fortsätt kämpa med ridningen!!Massa kramar *ps. hoppas du kan ta dig ur sängen i morgon”

  Gilla

  1. Tack! Härligt att nån mer än jag skulle våga sig på skrikrosa i stallet, som kontrast till allt brunt och grönt 😉 Jadu, träningsvärken har redan infunnit sig kan jag meddela. Mina innanlår (det är inte bara kycklingar som har innanlår va? Haha) is killing me!

   Gilla

 2. Funkar att ha i stallet men skulle inte rekommendera att rida i den då den är för lång, man vill ju ha rumpan bar i sadeln om du förstår vad jag menar 😉 Det finns inget värre än att sitta på jackan, västen, tröjan och varje gång man rider lätt tex så åker plagget bakåt tills det börjar strama i halsen. Annars är du jättefin i den 🙂
  Trevlig blogg förresten, har precis hittat hit från icusen
  Ha det bra 🙂

  Gilla

  1. Tack! Planen är att ha den i stallet. Rider gör jag i tunn tröja och säkerhetsväst, den gör det tillräckligt svettigt i ridhuset 😉 men det var ändå ett bra tips att tänka på om jag köper jacka senare i vår! Välkommen hit 🙂

   Gilla

   1. Bara så du vet Isabella så är Lina en av mina största följare, hon kan skriva uppsatser som kommentarer och jag älskar dem. Fångar du henne som läsare kommer du skratta och gråta varje gång hon varit inne ;D ;D

    Gilla

   2. Haha härligt! Det ser jag fram emot 🙂

    Gilla

  2. Hehe, du är då överallt Lina 😉

   Gilla

 3. Den ser tjock och varm ut 🙂 Perfekt att ha i stallet 😀

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close