Kurs i centrerad ridning

Minns ni att jag skrev om centrerad ridning (HÄR)för ett tag sedan och undrade vad ni hade för erfarenheter och åsikter om det? Svaren var alla positiva och jag tycker att det låter väldigt sunt och positivt. Väntar på att låna hem Sally Swifts böcker från biblioteket nu.

Vad jag inte har berättar för er tidigare är art jag faktiskt anmält mig till en kurs med Sveriges främsta CR-instruktör, Lotta Månsson. Så här står det om endagskursen:
20140117-110443.jpg
16 februari är det som gäller. Ska självklart försöka fota lite och rapportera om hur det var efteråt. Blir spännande!

Annons
Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Kurs i centrerad ridning

  1. Rekomenderar varmt Lotta! Du kommer att fyllas av nya insikter om dig själv. Önskar att jag fått prova CR när jag började rida. Hade besparat mig både blod, svett, tårar och pengar. Hälsa Lotta så gott från Anna och Bernie. Hon vet vilka vi är:-)

    Gilla

    1. Härligt att höra att du gillar Lotta! Ska försöka komma ihåg att hälsa från er 🙂

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close