Helt slut…

20140223-203204.jpg

20140223-203221.jpg

Efter att ha stått en hel dag på loppis ligger jag nu i soffan och tokslöar.

Andreas är ju på skidsemester och jag tänkte att jag skulle glädja honom med att ha rensat ur garderoben (och lite till) tills han kommer hem på söndag. Drog med mig fyra IKEA-kassar med skor och kläder och kom hem med… fyra IKEA-kassar med skor och kläder 😦

Jag har strl 35/36 i skor och XS i kläder och det var inte helt lätt att få grejerna sålda. Sånt antiklimax! Så nu ligger jag i soffan mitt i världens stök och önskar att allt bara kunde försvinna, haha!

Känner ni någon i min size som vill shoppa lite skor kanske? 😉

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Helt slut…

  1. Härligt när man hittar skor i rätt storlek!! jag har samma som du 35/36 och hittar man någo brukar det bara vara att slå till. Inte alla som tar in så små skor!!

    Gilla

    1. Hööks hade 36:or som minsta strl i de jag köpte men jag kollar ofta på juniorkläder- och skor. Ofta likadana eller snarlika grejer till lägre pris 🙂

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close