Nya ridbyxor!

20140310-201920.jpg

I lördags efter ridningen spanade jag in de två små ridshopparna på området. Och denna gång hade jag tur! Kom hem med två par nya ridbyxor för totalt 300 kr! Så nu kan jag variera mig, har bruna, olivgröna och marinblå att välja på.

Mitt första par (de bruna) har jag trivts jättebra med. De är fasta men sköna, helskodda och har ganska hög midja. De nya byxparen har också hög midja och de blå är av samma material (typ tjock stretchbomull) medan de gröna är tunnare och liksom randiga. De ska ha nån smutsavstötande effekt också – vet inte vad jag tror om det dock, haha!

20140310-202009.jpg
Det som blir nytt är att de blå byxorna inte är skodda (eller de har bara lappar på knäna vad det nu heter) så det ska bli intressant att se om det kommer kännas halkigare eller okej.

20140310-204909.jpg

2 tankar på “Nya ridbyxor!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s