Dagens fokusområden

20140322-121902.jpg

Har precis sprungit till pendeltåget och är helt svettig! Fy sjutton vad dålig kondis jag har fått! Från och med måndag ska jag börja powerwalka och springa. Oavsett väder. Inga undanflykter! Hejar ni på mig då?

Hur som helst hann ja ju med tåget och sitter nu och tänker på vad jag ska öva lite extra på idag. Jag ska verkligen tänka på sitsen idag, eller snarare djupet, att verkligen vara jordad och få skänklarna rätt och med rätt tyngd i stigbyglarna. Ovanför höften har jag bra koll men nedåt blir det lite hippt som happt så det ska jag verkligen tänka på! Jag tror att det blir skänkelvikningar idag så det ska bli spännande. Hoppas att vi får galoppera lite också så jag får se om jag lärt mig nåt eller om jag bara hade nybörjartur sist. Har ni några särskilda tips om just skänkelvikning och/eller galopp?

Rapport från dagen kommer senare idag eller imorgon!

Tack för era kommentarer om bloggen och bloggandet, fortsätt gärna tycka till!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Dagens fokusområden

  1. sitt tungt i sadeln! Hehe.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close