Besvikelse!

20140412-131445.jpg

Åh vad jag har längtat efter idag – både nervös och glad har jag varit inför att få sitta upp igen. Tog nya bilen till stallet (japp, jag vågade köra!) och åkte hit i god tid istället för att ta en långpromenad med hunden i det vackra vädret. Så kommer jag hit, går in på stallkontoret – och får veta att det är TEORI idag! J***a skit!!!

Jag har absolut ingenting emot teori men nu har jag inte ridit på tre veckor och dessutom hade jag tvingat med mig Andreas och systemkameran för att fota och filma. Så himla typiskt. Ååååh vad besviken jag är! Jag är riktigt uppretad. Det blir säkert jätteintressant men jag ville ju rida!!! Jaja, ville bara spy lite galla. Vi hörs senare.

Kategorier allmänt, lektioner

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close