En härlig lördag

Trots regnet utanför ligger jag nu glad och nöjd i soffan med min lilla vovve bredvid. Red lektion idag på en ny häst. Det var ganska utmanande men väldigt kul och jag har aldrig svettats så mycket på en häst förut! Rapport kommer senare, förhoppningsvis med både bild- och filmmaterial denna gång!

På vägen hem från stallet blev jag som vanligt superhungrig och vädret inbjöd till soppa tyckte vi. Köpte en stavmixer (hur har vi klarat oss utan en i alla år?!) och lagade ihop en supergod broccolisoppa. Nu är jag helt såld på det här med enkla, släta soppor. Är annars ganska dålig på att få i mig tillräckligt med grönsaker men i soppan blir de ju själva basen, gott och nyttigt! Har du något favoritrecept att dela med dig av månne?

Här kommer receptet vi lagade efter idag.

Broccolisoppa:

20140510-181224.jpg

20140510-181233.jpg

(Vi körde på vatten, två grönsaksbuljongtärningar, skippade redning men mixade i en halv burk creme fraiche. Gottgottigottgott!)

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close