I ur och skur

Sedan igår eftermiddag har regnet ursinnigt öst ner över Stockholm. De vackra, soliga och varma höstdagarna tycks vara förbi. Välkommen till verkligheten och höst 2014.

Med regnet sjönk också temperaturen en sisådär 10 grader så nu är det riktigt ruggigt. Blåsigt, mörkt, kallt och blött. Och jag är på väg till stallet! Prognoserna lovar lite finare väder (läs: uppehåll) framåt kvällen så jag hoppas på det. Annars blir det långmys i stallet istället.

Om vi kan rida på banan så tänkte jag öva på min sits med/utan stigbyglar i skritt och trav. Fortsätta öva på halter och fartökningar/sänkningar med så små hjälper som möjligt och att ställa inåt/utåt. Håller tummarna nu att blåsten ska lägga sig lite.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s